Thursday, March 3, 2011

"saya bangga masuk clubbing"




Hiiiii korunk!!!
ape kabar semua.. sihat ke.?thanx sebab sudi bace entry ER kali ni.
*awww sayang uollss lebih lah macam ni. huhuhuhuhu
"saya bangga saya masuk clubbing!!!". wah sangat berani mati kot
buat pengakuan macam tu. ni bukan statement ER OK!
 sape tengok 360 semalam
kisahnye pasal 'kaki clubbing' yg bangga dengan diri sendiri sebab masuk clubbing
ade antara dorang muda lagi. umur 16tahun.
macam mane lah boleh bolos pulak masuk clubbing.
xkan lah bonzer club tu xperasan. xpon dorang yg bagi lepas.
entah2 dorang ambek trademark bolos saje dinding itu kot.
hahahahaha
 dah2 merepek je.
ade sorang budak perempuan hinggusan ni bangga dia masuk clubbing
sebab rase diri dia "HOT" and "SPICY"
biasa lah name pon budak2 kan. ape yg dia tahu selain nak nampak hot.
kesian mak bapak dorang ni. anak cantik2 tapi perangai macam tteeettttt
dia cakap mak bapak dia xtahu dia keluar pegi clubbing.
emmm macam2 hal.


Lagi satu kisah pasal ade sorang brader ni dengan selambernye dia cakap
"kubur lain2 so suke hati lah nak masuk clubing or nak teguk arak"
wah2 sedapnye dia cakap.. memang lah kubur lain2.
bak kate kawan ER tadi. kalau kau cakap kubur lain2. kau gali lah kubur sendiri bila nak mati nanti
jangan menyusahkan tok imam & penggali kubur.
kau uruskan sendiri jenazah kau.
wah brader boleh tahan gak ayat LU erk.?


Ramai yg agak terkejut dengan statment dorang ni
boleh ternganga jugak lah mulut bila dengar dorang cakap macam tu
sebab langsung xingat akhirat. dan cakap langsung xpakai otak.
Alasan dorang masuk tempat haram jadah tu sebab nak release tension
wah kalau ER lagi tension kot masuk situ.
dah lah bising, bingit, busuk pulak tu
semak kan otak lagi ade lah
punya lah banyak tempat lain nak release tension
tempat macam tu jugak dorang pilih
pelik pelik


Tapi sebagai manusia kita pon mampu mendoakan agar dorang sedar
tapi kalau dah dorang memang pilih jalan macam tu
nak buat macam mane lagi kan.?perangai manusia ni lain2.
kita pon kene ingatkan diri agar xjadi macam dorang
insyallah!!!
jadi adik2 jangan jadi macam tu ok!
dunia dunia
oklah
DDAAAAAAAAA korunk!!!!

*echarahman*








Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

lululala said...

suke aq tentang coretan ini.
ape nk jadi anak muda sekarang.

echa rahman said...

biase ler cik lulu oit..
budak2 baru nak 'up' org kate
tu yg macam bangga je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...