Tuesday, March 1, 2011

happy birthday dear

hiiii ollssss
meh2 ER nak stori ni.. besday sape la pulak ni kan.
xkan besday my soldier 2kali setahun kot.
xlah hari ni kan besday ATM (tentera darat malaysia)
so sesaje je nak wish kat my soldier and semua wira2 negara..
saya bangga bf saye soldier..'ye saye sangat bangga'
tak kesah lah ape orang nak cakap.
saye bangga dgn dia ..sbb dia boleh bertahan. and sekarang dia dah bebas sikit.
kalau tak dulu.. jangan harap lah boleh jumpe.

Thank jugak dekat awk b..sbb boleh bertahan
and sbb saye awk bertahan kan..sbb mase depan kita kan.?
(wah perasan ni tau)heheheheheh
yelah bukan senang nak masuk askar kalau mental & fizikal xkuat.
awak lah wira saya
*awwwww gedikz

Tengahari tadi ER sempat lunch dengan my soldier
berdebar2 tau. nervous nak jumpe dia
wah padahal dah couple 5thn tapi rase macam first time nak pegi dating
kah kah kah.. apakah itu.?
yelah dah lame xjumpe. so macam excited lah kot.
first time jugak lah tgk dia pakai uniform soldier
sangat segak kot. bagi saye je lah erk.?
heheheheheheh
Tapi2 bukan baju celoreng tu tau. yg ni uniform opis dia.
so baju kemeja lah. dorang ade macam2 uniform.
payah nak ingat uniform dorang. sbb setiap uniform dorang ade number2.
jenuh lah nak menghafal.
masak lah ko echa nak dik menghafal uniform dia.
hahahahahaha

oklah
DDAAAAAA korunk!!!!
echarahman



sayaCINTAawak!!!






Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...