Saturday, March 12, 2011

ER dilamar ?

haiiii semua!!!!

"WILL YOU MARRY ME.?"wah suke tau bab kawin ni. korang penah terfikir tak akan dilamar 
oleh bf korang.? ape yg korang akan cakap masa tu.?confirm terkedu je kan.?
tak pun mesti lidah kelu je nak jawab.?ape reaksi korang.?kalau kena lamar face to face
sure segan giler kot. *weeeeeee


ER baru dilamar oleh siapa lagi kalau bukan cik abang soldier ER lah. dia lamar bukan secara
face to face tapi dekat fb. walaupun dekat fb saje. tapi dah terasa segan dan malu.
tak tahu nak bagi reaksi ape. Tapi rasanya terlalu awal untuk katakan setuju.
sebab rasa macam tak ready lagi. muda lagi kot. poyo je kan. muda lah sangat.
jadi saya hanya kelu seribu bahasa dan tak bagi jawapan lagi pada dia.
macam mana agaknya bila masuk dialam perkahwinan di usia muda kan.?


Ada yang kata muda sangat nanti sure korang asyik bergaduh
and mula lah nak cerai berai bagai. tapi ada yang kata seronok. sebab dapat hidup
dengan orang yang kita sayang. ehem ehem tak tahu lah seronok dari segi apa kan.?
eh eh jangan pikir bukan bukan ok! dan ada jugak yang cakap dapat pengalaman baru
boleh menjadi lebih matang. macam2 reason lah saya dapat.


Tapi ape2 pon kita tak boleh lah pikir negatif. segalanya dah ditentu kan oleh Nya
so kita hanya perlu corak kan saja kearah yg lebih baik.
wah dah macam ustazah pulak ER ni. oklah sampai sini je saya berpot pet.
DDDDDAAAAAA korang.!!!!

*echarahman*








Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

Cik Fatin Nana said...

waaahhh.....sgt syiok ok bile di lamar..hehe
bile2...kawen muda ok jgk...xmstinye bercerai berai bagai..xpyh la pk macam2...jodoh sume di tangan Allah..=)

*t kawen jgn lupe jmput tau...=)

echa rahman said...

tu lah sis mule2 pikir negatif jgk..sbb tgk ade member yg xkekal..tp bile pikir balik.. xsemestinye kan sbb jodoh kat tgn Allah..thanx coz supportive..=)

orait confirm jempot punye..dun worry.!!=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...