Monday, March 14, 2011

keterujaan melanda

Assalammuailaikum & hai blogger2 sekalian,

Kali ni ER nak stori mori pasal entry yg sebelum ni. yang pasal ER dilamar tu.?
uollss nak tahu lepas je saya bace lamaran tu dekat fb. after lunch
my sis call. and tibe2 dia tanye soalan yg tak pernah terfikir dek kepala otak ni.

***perbualan antara seorang kakak dgn adiknye

my sis: weyh bila kau nak tunang.?
ER: hahahahah (gelak kejap) kenape.?
my sis: xade lah aku pergi servey bunga tadi. cantik2 dowh..
(dengan nada keterujaan yang teramat sangat)
ER: hahahaha( gelak kejap sbb geli hati tengok kakak saye begitu excited)
tahun depan lah saya tunang. bukan tahun ni.
my sis: ok.. nanti aku buatkan satu sketches for engagement and wedding kau..nanti kau tengok ok.?
ER: heheheheh( gelak tadi xabis lagi) yela...

SEE!!!!!...ER dah ade wedding planner tau..jangan main2..sebenarnye my sis ni kerja
dengan company catering. so dia memang dah biasa lah handle majlis2 kawen ni.
so xpayah nak risau lah kalau dia nak tolong plan kan wedding saye nanti.
lagipun setiap bende yang dia buat memang tidak menghampakan ati.
tapi yang kelakarnye.. dia punye excited xboleh blah.
tibe2 call tanya bila nak tunang. mesti dia ingat tahun ni. sebab sebelum ni saye pernah
cakap dekat dia nak tunang tahun ni. mase birthday saya. bulan julai ni
tapi mungkin tak ade rezeki lagi. lagipun mase tu wedding my bff. clash pulak tarikh.
jadi kena lah bagi dia jalan dulu. -____-

Tak sabar nak tengok sketches yg my sis nak buat tu. and xsabar nak tengok majlis tu
macam mane.. eh eh jangan nak berangan ER oi. lambat lagi eh.?
kau sendiri yang xready lagi kan.?huhuhuhuh..ok2..
oklah itu saje saya nak stori. seee uolls again!!!
DDAAAAAA korunk!!!

*echarahman*






Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

4 comments:

Siti Amnah said...

seronok nye...:))

echa rahman said...

hehehehehe..xsabar jugak nk tgk amnah kawen!!!
*wweeeeee

ayu mohd zen said...

nak jadi wedding planner ecah gakk !!

echa rahman said...

boleh aje.!!!silakan..nanti klu saye nak dekat kawen saye panggil akak yer...huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...