Sunday, March 20, 2011

nak support punya pasal


Haiii ollssss!!!

Ape macam hari ni.?ceria kah, sedih kah.?or bosan kah.?harap2 semua happy2 jer kan.?ER biasalah kebosanan kat rumah ni. yelah xade orang nak bawak pegi jejalan. kesiannye..tapi semalam my sis ajak pegi rumah mak angkat dia dekat ampang. so dalam malas2 tu pegi jugak lah. dah lah semalan hujan je satu hari suntuk. tapi redah jugak lah.


Biasa lah area ampang memang jem sentiasa. gerak pon dah memang petang. dalam pukul 4 sumthing baru sampai. kat sane pon still hujan. borak punye borak pastu makan punye makan. gelak xhengat. lepas mahgrib baru kami gerak. sesambil tu terfikir nak pegi mane pulak lepas ni. biasa lah kami dua beradik ni kalau dah berjumpa memang xreti nak duduk rumah. my sis pon ajak lah antara pegi ampang point or jusco. ER pon macam dah lame je xpegi ampang point. padahal dulu kat situ la papa and mama selalu bawak kiteorunk. sebab dulu kami tinggal ampang.


Tibe2 terfikir nak shoping sikit. wah mesti korunk terkejut kan. banyak pulak duit ER ni nak shoping moping bagai hujung bulan ni. duet ade lagi meyh..berkat berjimat cermat dan bawak bekal selama sebulan ni. aku ade lagi duet yg xusik rm400 kot. mane ade orang yg tengah2 bulan ni ade duet banyak tu. paling xpon ade rm 50 je. tu lah hasil dari bawak bekal bile pergi kerja. confirm bila hujung bulan xlagi sengkek seperti dulu. wah macam buat iklan pulak. *wweeeeeee


Biasa lah dah lame sangat xpegi ampang point. dah macam orang jakun masuk shoping mall tapi kami xade lah ketara sangat yer. xbanyak perubahan sangat. cuma adalah satu dua kedai baru. ER pon sempat lah beli kasut. sebab ER ni memang gile kumpul kasut and handbag. dua barang tu je yg ER suke beli kalau keluar. tu yang xbanyak baju sangat. huhuhuhuhu.  tibe2 tertarik kat kasut tu sebab macam unik kot. ni gare2 nak support my soldier lah ni and the same time saje nak perli dia jugak. nak tahu kasut ape..kejap eh.?




taraaaaaa!!!!!sehati sejiwa kan kami..unik kot. ni sebab nak support my soldier lah ni.  nanti ER nak pakai bila keluar dengan dia lah..huhuhuhuhu... apelah reaksi dia kan. sebab dia xtahu ER beli kasut ni. bila balik balik je dari shoping semalam. terus tunjuk kat papa and mama. dorang gelak siap mengucap panjang lagi..huhuhuhu...neway ER memang suka benda yg pelik.
oklah jumpe lagi di entry berikutnye..DDAAAAAAAA korunk!!!!!

*echarahman*



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...