Wednesday, March 2, 2011

tak percaye


hello semua,
harap semua sihat & ceria. wah2 ayat macam bagi syarahan plak.
hehehehehehehehe
hari ni macam tak pecaye je cik ER yg malas lagi pemalas ni bawak bekal pergi kerja
wah baiknye aku macam budak skema pulak bawak bekal.
ini semua gare-gare malas nak pergi beli & yg paling penting gare-gare nak cut kos
yelah takut ujung bulan nanti duit xade macam bulan2 lepas
seksa woo... nak 'bershoping' lebih sikit pon xdapat.
and de last sebab nak menyimpan utk duit mase depan. bagus tak saye ni
dah pikir mase depan tau.
hehehehehehehe

Esok pon nampaknye kena bawak bekal lagi.
mule2 macam pelik je saye bawak bekal
tapi lame2 macam seronok pulak
ade pulak seronok kan.?
yelah sebab dapat makan masakkan mama.
maklum lah masakkan mak kita sape boleh lawan kan.
makanan kat luar tu belum tentu bersih & sedap.
sori lah yer saye bawak je bekal. tapi mama saye yg masak.
hehehehehehehe
kalau nak harap saye masak mmg xpergi keje lah.
mau berjam2 kat dapur.
huhuhuhuhuhu

oklah
sape yg rase2 nak berjimat tu
boleh lah tiru macam saye.
salah satu care kita boleh mengurangkan perbelanjaan.
selamat mencuba
DDDAAAAAA korunk!!!!
*echarahman*



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...