Friday, March 11, 2011

ER kembali

hiii uolllssss!!!!!
rindunye kat korunk and kat belog saye *weeee
lame xjumpe kan.?hehehehehe
nak jumpe macam mane kalau dalam belog.
ape da!!!!!!
sori lame xupdate belog sebab saje memyibukkan diri

ER dalam delima ni
rase macam berat badan dah naik lah.
perot pon dah makin menampakkan rupanye.
wah sangat hodoh kot. eeeeewww...
macam mane ni.?sape ade tips kalau nak turun kan berat badan plus dengan nak
cantikkan perot yg hodoh ni.

Ade yg kate suruh minum air masak 1 or 2 botol sehari
confirm!!!badan turun.
wah dengan semangat wajanye. saya pon cuba lah.
selama seminggu. sampai terkencing2 kot minum air bebanyak
hasilnye perot rase makin membesar pulak.
buncit la macik?!!how?
samada salah air or salah saye.?
entah lah..oh tidak!!!!

Ade lagi satu petua
jangan makan nasi. makan lauk je.
giler lah. saya kalau xmakan nasi dah macam nak pengsan.
macam mane plak kalau xmakan selame sebulan
oh tidak masuk akal langsung
Tapi2 ade member opis saye yg buat macam tu
hasilnye memang ketara
sekarang dia dah kurus dari sebelum ni.
tapi seksa lah jugak.
dia kate mule2 badan xboleh terima jugak.
tapi lame2 ok. dan hasilnye sangat puas hati
tahniah cik hanis!!!

Tapi maaflah saye xboleh kot ikot cara dia.
sangat susah kot.
hehehehehehehe
eleh ER ckp je lah kau xboleh hidup tanpa nasi?
huhuhuhuhh

yg si CINTA HATI aka my soldier dia suka pulak badan saye naik
katenye comel and nampak sihat
hahahahahah
benggong lah awk sayang
katenye senang hati kalau sihat ni.
kononnye pandai bf jage lah.
wah banyak lah awak.

tapi sekarang ni tengah cuba menurunkan kebuncitan perot
yg hodoh ni.
buat sit up lah ape lagi kan.?
ucapkan semoga berjaya kpd diri sendiri
heheheheheh
oklah gud luck ER!!!!
ape pon kalau nak kurus and cantik memang kena exercise la kan.?
DDAAAAAAA korunk!!!
echarahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...