Friday, December 30, 2011

im counting!




Salam,



Lama tak update belog. haish!ada ke yg baca belog aku ni kan.?haha!.ghasak lah..banyak benda yg harus diselesaikan..lagi2 nak dekat E-day, lagi lah banyak benda nak kena settle.. ye dak.?tu yg jarang update belog..


Cakap pasal E-day nih kan, preparation E-day baru buat sikit-sikit.. padahal tinggal lebih kurang 2minggu mybe!satu pun aku tak buat lagi, untunglah nak hujung2 tahun nih banyak cuti, dapat lah jugak buat sikit-sikit preparation.. minggu nih cuti lagi so kena pergi cari barang lain pulak..


Minggu lepas en.soldier tolong aku cat rumah.. memang beruntung betol lah dapat parner askar nih, sebabnya dorang buat kerja memang rajin, cekap dan cepat (dah macam polis punya slogan pulak)..ghasak lah..sebelum nih masa wedding akak aku, kiteorg cat rumah nak dekat 3hari, padahal rumah aku takde lah besar sangat..tapi boleh sempot lah jugak kalau cat.. ngehehe..


Tapi en.soldier cat tak sampai satu hari, terkagum kejap.. haha!yelah dia start cat pukul 5, pukul 9mlm dah settle.. kagum!. hehe! yelah nama pun askar mesti lah kena pantas kan.. sebelum start cat tu, aku ada mesej dia.. saja nak mengena lah kan.. hehe!


Aku : kamu kat mane.?jadi cat ke tak.?
Dia : saye otw pegi rumah kamu lah ni, kamu cat lah dulu.
Aku : taknak lah, kita nak tunggu kamu.
Dia : kenapa nak reging kita eh.?
Aku : haha! bila lagi nak reging askar kita nih kan.?haha (gelak jahat)


Nasib baik cincin dah beli minggu lepas, baju pun dah tempah.. ehem..ehem..nak tengok ke cincin & baju tunang tu.. kena lah tunggu aku update facebook, twitter & belog.. haha!


Esok cuti bermula, banyak benda lagi yg aku nak cari lagi nih, hantaran belum buat lagi..pening mak noks!esok nak angkut akak aku pegi beli barang untuk buat hantaran.. yeay!esok kita shoping!!!! haha!




Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar, dan tak sabar nak ke another stage with him.. at least ada perubahan dalam perhubungan kami.. kamu, kamu & kamu semua doakan kami yer!tu yg sayang korang lebih nih.. hehe!


oklah sampai sini je lah, aku update, kalau ada stori baru aku update lagi ok!anyway Selamat Tahun Baru!


okhabis!bai..









Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

4 comments:

miSz tUna said...

Jenuh cari camne nk komen. hehe.
Wah!! bestnye..... :) Semoga semua berjalan lancar... sejak akhir2 ni tengok banyak blogger2 dlm list mil-wag bertunang la merisik la nikah la.. wah.. happy utk korang semua..

harap2 my turn akan tiba nnt :)

echa rahman said...

@miSz tUna amin!masing2 ambek berkat..tu yg lepas sorg, sorg b'tunang la,merisik la,nikah la..hehe..thanx sis..turn sis tak lama lg tu..hehe..cpt2 la srh en.soldier anta rombongan...hehe..:)

Siti Amnah said...

best nyee.. bile kau nak tunang nieh :) nampak nye kau kawin dulu nieh heheh :))

echa rahman said...

@Siti Amnah hehe!nampaknya mcm tu lah kot!aku tunang raya cina nnt..suruh kamil msk minang cepat2..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...