Saturday, January 1, 2011

love story


assalammuailakum,
Hari ni kami diberi cuti sbb skuad malaysia menang
so PM bagi cuti..giler lah kan..heheheh
thanks to skuad malaysia..kerana anda kami dpt cuti.
boleh la lepak2 kat umah.

Memandangkan hari ni cuti..
Pagi2 lagi dah mengadap lappy,
hari ni mmg berhajat nak kuar dating dgn my soldier.
so sblm kuar saya mengadap la lappy dulu.
sbb tibe2 ter'admire plak nak bace blog www.jejariruncing.blogspot.com
mule2 saje nak tahu serba sedikit psl empunye blog ni.
sbb saya tahu yg empunye blog tu adalah gf kpd KFCH
keeper malaysia yg hebat tu..*wink wink
setelah beberapa jam meneroka blog tu..jadi syok plak nak tahu kisah cinta dorg.
so sweettttt both of u..iloike..
fahmielia tibe2 saya ter'admire plak kat korg punye kisah cinta..
wah so romantik.!!!
xsabar nak tggu kisah cinta part 5 dorg ni..
update cpt2 ok.!=)

hampir separuh entry yg ade dlm blog tu saya dah bace..
awesome!!
tibe2 saya jd peminat blog awk plak elia..
hehehehehe..
saya harap awk xkesah..
xsabar nk tggu entry yg seterusnye..
-love story elia+fahmi-


p/s: nnt kalau kawen jgn lupe jempot saye yer..hehehehe
eh xmalunye saye niy.,


wasalam,
echarahman,


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...