Monday, January 24, 2011

kahwin muda


assalamualaikum!!

wah dgr je tajuk cm excited je kan
sape yg xnk kawen. harus lah sume nak kawin 
HAHAHAHAHA. suke ko kan echa bab kawin ni.*__*
tibe2 nak stori psl org kawin plak.
sbb kebanyakkan kwn2 sekolah saye sume dah kawin
esspecially yg pompuan la. 
hari ni ade lagi sorg yg kawin.
congratulation mis.!!!!!!!!
semoga bahagia and cepat dapat baby ok.!
dia nak ikot jejak langkah malina, eja, fatin la kot
hehehheheh
wah sgt cepat jodoh dorg kan.?
ko bile plak nak kawin echa oi.
bercinta dah lame. opssss
PERLAHAN PERLAHAN KAYUH LA BEB!
tgh cari+simpan duet la ni.
insyaallah A.S.A.P la 
lepas ni my bff AEN AZURA pulak yg nak kawin
so tinggal la saye with my bff yg lagi 2org ni
pastu sape pulak yg kawin.
nampak gaye mcm aku. tapi2
tup tup cik NURUL AIN @ BULAN kot
or mybe cik DIYANA ELINA
agak2 yg mane dulu..emmmm
wah ko yg bercinta bagai nak rak lame ecah oi
tgk2 org laen yg kawin dulu.
hahahahahah...kelakar kot.
xpe2 blm tertulis lg.-___-
dah jodoh dorg sampai dulu. ok la 2.
aku pon happy tgk dorg bahagia
wah pasrah je bunyiknye...T_____T
mcm mane agaknye kawin muda ni ek.?
emm tgh imagine ni........
imagine la sampai lebam
ape2 pon kpd anda yg sudah melangkah ke alam perkahwinan
lebih2 lagi yg kawim muda 
"SELAMAT MELAYARI ALAM PERKAHWINAN"
wah pesanan penaja ni.-____-




good nite
*echarahman*



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...