Friday, January 7, 2011

suprise befday for "him"


Tolonnngggggg!!!!
macam mane ni. befday my soldier nk dekat. nak buat suprise pe ek.?
sape2 ade cadangan. dah pening nak pikir. dah la saye ni bukan jenis reti buat suprise.
emmmmm...xde idea la pulak. 
adoiiii... pening nak pk. bernanah kepala otak mau pikir.T__T
present dah list dah. tapi xtahu dia suka yg mane.. tapi dia jenis xkesah.
ingat nak hadiahkan dia kasut adidas or nike. sbb hari tu dia ade ckp nak beli kasut tu.
tapi tapi xtahu plak design yg latest macam mane..(garu-garu kepala yg xgatal)
susah jugak kan nak cari present utk org yg kita syg..
ade jugak terpikir nak buatkan dia kek. tapi bukan senang kalau yg tak penah buat nk buat kek.
bukannye mls or jimat nak beli kek yg dah siap. tapi saje nak buat utk dia.
bia dia rase sendiri kita buat..tah2 kalau xsedap pon dia kene cakap sedap..sbb nak jage hati..
(sambil sengeh mcm kerang busuk)
mesti dia pengsan kalau tahu saya buatkan dia kek..da lah dia tahu saye ni mmg xreti nak masak.
opsss bocor rahsia.....tteeeeetttttttt...
tggu je la nnt sama ade saya akan buat kek utk dia or beli je..hehehehe..
masih berpikir dan terus berpikir..........


wah sedapnye. tapi macam susah je nak buat.
resepi dah dapat tapi macam xconfident plak nak buat.
ohh tidakkkk....mcm mane ni.???
hope sgt dapat buat utk dia.


-echarahman-

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...