Sunday, January 30, 2011

air cond part 2


assalammuaalaikum uolllss!!!
korg ingt x entry yg psl air cond bocor kat opis saye tu
hari ni saye nk continue stori psl air cond tu lagi
kali ni dorg dah repair. so dah ok la. tiada lagi kebocoran
wah dah mcm dlm iklan tuala wanita plak. teettteettttt
al maklum la opis pon kat bangunan lame. so mmg patut la bocor sane sini.



ha ni lah air cond yg saye dok stori mori tu. tgk air cond pon jenis lame.
mmg haruslah meragamkan sbb dah uzur sgt.
hehehehehhe





tempat saye dekat pic yg atas tu. yg kat tempat abg2 tu letak tangge tu.
abes sume brg2 and meja kene alihkan dulu.
speaker, keyboard and lain2 saye terpakse tumpang kat meja officemate yg lain





wah santai jew kan kiteorg. ni sume sbb tempat tgh under construction la ni
time ni xbuat keje sgt. tahu2 je dah balik.
weeeeeee balik time


yg ni mase dorg dah cuci and dah nak psg kire last touch up lah.
kesian abg yg belah kire ni kepala dia bocor
sbb kene air cond.
kire air cond jatuh atas kepala dia.
awww sakit tuh.
tapi bukan kene mase betulkan air cond kami ni yer.
tapi sebelum tu. mybe dekat floor lain kot.
mule2 saye xperasan kepala dia bocor. tapi time dia dah abes keje and dah nak blah
baru saye perasan. terkedu gak lah.
besar kot lukenye.
ngeerrriiiiiii kot.
papehal pon thanks to abg2 ni sbb tlg merepair air cond kami.
and kredit to cik NUR HANIS MEAD sbb tlg take pic utk msukkan kat blog ni.
walaupon fon camera xbape nak clear.
ade aku kesah.!!!!!!


-echarahman-


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...