Saturday, January 1, 2011

sepetang bersama my soldier


Disebabkan hari jumaat ni cuti. my soldier ajak kuar ber'dating.
al maklum la kami ni susah sikit nk jumpe.
dia bz mengalahkan PM..jage negara la katekan..
tapi xde pon perang skarang ni..hehehheh
oppsss sori b dah mmg keje awk mcm 2 pon kan.=P
lagipon dia dah janji nak bwk saya tgk movie
"hantu kak limah balik rumah" *wink wink..
actually cite tu dah lame kuar. tapi kami je yg xberkesempatan nak tgk..

tepat pukul 3.00ptg..harus la lps solat jumaat kan.
dia dtg pick up saya dekat rumah. dia pon pecut kete menuju ke TS. 
fuhhh ramai org kot. sampai parking full..bese la cuti kan..lagi2 org nak sambut new year pulak mlm ni. mesti la ramai org..ape lah...hehehehe
nasib baik sempat beli tiket. tapi hanya ade pukul 6.00ptg sahaja?
lambatnye..mane nak pegi lagi berjam2 tu. yg tinggal sit bawah je plak tu. 
bg tidak menghampakan hati. kami pon rembat je la pe yg ade. sbb masing2 dah teringin+kempunan nak tgk cite tu. kuar je wyg. masing2 sakit leher T__T

Sebelum movie start lg berjam2 tu. kami pon g la berjalan2 dulu..
g cuci2 mate sahaja. nak shoping xberape nak ade duet. hehehehe.
g isi perot yg dah berbunyik lagu tecno ni..sangat la tecno kan..



lepas mkn saya sempat lagi mkn eskrim plak.. mmg nikmat la kn..
tgh panas2 pastu layan plak eskrim..yum2..
mane bdn tu xcomel..mkn jew keje..ambek ko!!
heheheheheh...




ni gare2 byk sgt berjalan.. tgk dah melecet kaki tu.. due2 belah kaki plak tu.
nasib baik ade my soldier tlg tampalkan handplus tu..awww awk sgguh manis b..
hahahhahah...sambil gelak besar...bergegar rumah..
tapi tipu la tu kan..
setelah puas berjalan2+tgk movie sampai sakit tengkuk..
seperti biasa lah my soldier @ my mr.cinderella xboleh balik lambat. so after tgk movie 
&& jalan2. kami terus balik. nasib baik jln xjem time tu.


wah kami sempat pose mase dalam kete.
so gediks.!!




pe yg awk senyum2 tu syg.?
bwk je la kete tu.
-__-


hari ni xsempat nak smbut new year dgn awk syg.. sbb awk pon bukan boleh kuar.
asik kene ddk dlm kem je kan..ok xpe next time or mybe next year..hheheheh
pape pon happy new year syg.!!!

salam, 
echarahman,



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...