Sunday, January 23, 2011

kad impian dan angan2 buatan kami

hai oulllsss. so gedikzzz kau echa.. HAHAHAHAHA..
gelak mcm org kurang siuman. *wink wink.
nak potpet sikit ni..wah mcm 'kak nam' ko kan..
sori bukan nak stori mori psl artis ok.!
nak stori psl yg xde kene mengene lgsg
dgn edup artis or edup korg..huhuhu
saje la nak stori psl kad hand made angan-angan+impian
yg kiteorg buat for each other.
for the first time saya suruh my soldier buatkan kad
dgn tajuk ANGAN-ANGAN dan IMPIAN
wah dgr mcm menarik kan.?kad utk suke2 and utk simpanan jgk.
mane la tahu jodoh panjang.
boleh lah tunjuk kat anak + cucu cicit ntt...insyallah...huhuhuh
so imagine kalau soldier yg buat kad.?
emm mcm mane agaknye ek.?huhuhuhu...
imagine lah smpai sudah ok...

Biasa lah kalau dah name pon angan2+impian
haruslah merepek meraban dulu kan.?
macam2 lah yg kiteorg tulis nak anak2 comel lah,
nk rumah besar lah, dan bla bla bla.
tapi yg 'hado' wah dah mcm azwan amboi2 plak.
xpela mule2 angan2 lah dulu kan.
ntt baru impian. impian jadi kenyataan org kate.hehehehehe...

walaupun kad yg my soldier buat agak simple dan biasa2 aje.
tapi yg penting dia dah try buat.
yelah xnak menghampakan gf memerangkap bakal wife dia ni.wah wah wah..
gedik ko kan.
dulu mase form 5 kami penah buat kad jgk.
dgn tajuk negatif and positif site kat diri kami sendiri.
tapi dia suruh adik sepupu dia yg tuliskan. and dia beli kad yg sedia ade je.
so xbape nak kreatif la..juz saye je yg beria buat. wah xadil la u sayang..
so kali ni saye suruh dia buat sendiri jugak.
walaupun agak lambat dia meng'submit kad tu dekat saya.
nak tgk x bagaimane KAH rupe kad tu..sat eh...

jeng jeng jeng..taraaaaaa........





ni lah kad yg dihasilkan oleh my soldier.
mmg agak simple tapi dia dah cube buat utk saye.
weeeee *_* dan isi kandungannye biarlah rasia ok.!hehehehehe






yg ni pulak hasil kerja saye.. simple jgk. and sgt comot.
tu sume gambar2 pe yg saye nak..
tgk kat bawah skali tu. lagi xboleh blah.
nak jumpe FT (faizal tahir) dan KF (khairul fahmi)
wah sgt la besar impian ko tu echa..hahahahaaha....
biau ler..impian aku kan..
tah bile hajat ko tu tercapaikan..
skali skale buat cm ne ni baru de kenangan time bercinta.. ye dak.?
neway thanks to my soldier kerana telah merialisasikan impian saye utk tgk awk buat kad hasil
kerja tgn awk sendiri.. walaupon simple tapi saye sgt2 hargai.. T___T


ILOVEYOUDEAR
echarahman


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...