Saturday, April 2, 2011

maharaja lawak!!!kompem la ER pilih JOZAN




Hai korunk!!!!!!!!
Semalam sapa tengok MAHARAJA LAWAK kat astro prima
buat pertama kalinya dorang buat program macam tu
pertandingan antara finalis raja lawak
tapi kebanyakannya antara juara, naib juara, & tempat ketiga.
ada yg berkumpulan & yg solo.
finalis RAJA LAWAK yg ke5 pon ade jugak



Tapi dalam ramai2 ER pilih JOZAN sebab memang minat kat depa ni
sebelum ni lawak dorang memang menjadi
kalau gelak memang akan hentak2 kepala kat dinding la.
(tipu la tu kan..huhuhuh)
tapi semalam xberapa nak best la pulak.
xmenusuk kalbu sangat
mybe baru first round kot..habis dorang kena kaw2 dgn mamat khalid.
sebab xbape nak lawak. penonton pon gelak ikhlas mamat khalid cakap.
tapi pape pon ER tetap support dorang.




Tapi yg menonjol semalam Nabil. boleh tahan jugak lah lawak dia.
tapi mybe orang kurang support sebab kontroversi dia yg menimbun2 sebelum ni.
yg paling xbest sekali biasa lah Amir. dia cakap pon xbape nak paham
sebab pekat sangat dia punya kecek kelate tu.
huhuhuhuhu (sori la yer)



JIHAN one and only peserta wanita. makin cun pulak tengok dia sekarang
nampak macam lebih wanita. huhuhuhuhu


program maharaja lawak ni bersiaran dekat astro prima and warna
tapi masuk minggu ke3 nanti.
dorang akan bersiaran dekat astro warna saje.
so bagi sesapa yg xlanggan lagi astro warna.
cecepat la langgan yer.
nasib baik lah my dad dah memang langgan.
so xade lah mis ML lepas ni.


Juri kali ni lain sikit sebab antara pengarah2 filem yg meletup.
antaranya MAMAT KHALID, AHMAD IDHAM & SAIFUL APEK.
pengacaranya AC MIZAL.
so kepada sesape yg xtengok lagi.
minggu lepas jgn lupa tengok..
memang best!!!xrugi tau..
oklah setakat ni je la..
DDAAAAAAAAA korunk!!!
echarahman








Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...