Thursday, April 28, 2011

finally awak dah jumpa pengganti dia


Bagus lah awak dah jumpa pengganti dia.
saya harap awak bahagia dengan dengan kekasih baru awak.
awak jangan lah sedih2 lagi.
saya risau tengok awak macam tu.
awak jangan lah pikir pasal dia lagi.
dia bukan perempuan yg baik untuk awak.
awak baik, caring, penyayang
awak boleh dapat perempuan lagi baik dari dia.
saya nak awak tahu yg saya sayang sangat2 dekat awak
saya xnak pape jadi dekat awak.
saya nak tengok awak bahagia and happy je.
hopefully saya boleh tengok awak yg macam dulu.




From your sister,
EchaRahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

ayu mohd zen said...

ecah sriyes ke nie ?? cian abg ecah .. sorry 2 hear that ... xpe kak ayu pon caring jgk nie .. bf jek kurang caring .. huhu

echa rahman said...

yups betol ler..xpe..bese la 2 kak.. jdoh xpnjang la tu..pmpuan tu buat hal...untung la bf akak dpt akak yg caring sgt ni..huhuhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...