Sunday, April 10, 2011

rahsia bilangan bunga bersama ER



Hai ollsss,

Bersama saya cik ER dalam rancangan rahsia is secret. ini ialah rancangan first cik ER yer..heheheheh..harap semua suka..pelis lah cik ER berangan tu..(sambil letak tangan didada & mate keatas)..neway hari ni cik ER nak share pasal bunga. biasa lah perempuan dan bunga memang xlari...memang sejak azali perempuan memang teramat lah suka bunga. kalau dapat bunga. melompat2 lah kan...teruja katanya..

Selalunya bunga ros menunjukkan keromantikan si lelaki terhadap pasangannya. Walaupun bunga akan layu tetapi pengalaman dan perasan masa dapat bunga dari orang yg tersayang tidak dapat dilupakan. Tetapi ramai yg tidak tahu maksud disebalik bilangan bunga. ada antara mereka yg memberi sejambak dan ada juga yg hanya memberi sekuntum. jom kita tengok apakah maksud2 bilangan kuntum bunga.(wah skema tau ayat ER)

Berikut merupakan rahsia bilangan kuntum bunga ros :

  • 1 kuntum bunga ros : Cinta hanya diterima untuk kamu

  • 2 kuntum bunga ros : Kedua-dua kita benar-benar cinta mendalam

  • 3 kuntum bunga ros : Saya cinta kamu

  • 6 kuntum bunga ros : Saya mahu jadi milik kamu 

  • 9 kuntum bunga ros : Cinta sesama kita berpanjangan

  • 11 kuntum bunga ros : Hanya kamu seorang yg kucintai dalam hidupku

  • 12 kuntum bunga ros : Kepuasan dan keserasian bersama

  • 13 kuntum bunga ros : Peminat misteri

  • 24 kuntum bunga ros : 24 jam ingat dan cinta pada kamu

  • 33 kuntum bunga ros : Aku cinta kamu dengan cinta yg mendalam

  • 36 kuntum bunga ros : Rasa cinta hadir kerana kamu datang padaku

  • 44 kuntum bunga ros : Berkekalan dan takkan berubah 

  • 50 kuntum bunga ros : Cinta tanpa penyesalan

  • 56 kuntum bunga ros : Cintaku 

  • 66 kuntum bunga ros : Hubungan cinta yg berjaya

  • 99 kuntum bunga ros : Cinta dan kefahaman jadikan cinta berpanjangan

  • 100 kuntum bunga ros : Keharmonian sepanjang abad, kekal sehingga akhir hayat 

  • 101 kuntum bunga ros : Tiada cinta lain melainkan kamu

  • 108 kuntum bunga ros : Kahwiniku! 

  • 111 kuntum bunga ros Cinta sejati 

  • 123 kuntum bunga ros Kebebasan cinta

  • 144 kuntum bunga ros : Cinta kamu setiap hari dan malam berpanjangan 

  • 365 kuntum bunga ros : Ingat dan sayangkan kamu setiap hari

  • 999 kuntum bunga ros : Cinta berkekalan dan sejati

  • 1001 kuntum bunga ros : Cinta sejati selama-lamanya

Banyak rupanya rahsia disebalik bilangan bunga ni yer..cik ER pernah dapat bunga dari my soldier..tapi tersasar lah pulak bilangannya...dapat 7 kuntum..tapi oklah nak dekat2 dengan 6kuntum la jugak kan..oklah tu dari xdapat langsung.. xsangka kamu sesweet itu incik soldier..heheheheh...nanti ER nak cuba mintak 1001 kuntum pulak lah.huhuhuhu...kepada pencinta wanita diluar sana jangan lupa baca entry cik ER kali ni. and jangan lupa meromantikan diri anda untuk bagi si gadis bunga. sure dorang akan hargai sesangat2. and tersangat lah macho kalau anda berbuat begitu ok!bagi si gadis pulak cuba2 lah mintak dekat si cinta hati mana tahu dia bagi 108 kuntum tu terus ke.?so sweetttt!!!!ok darling...kita jumpa lagi di episod seterusnya ok!!DDDDAAAAAAAAA korunk!!!

LOL (lotoflove)
echarahman


incik soldier nak yg banyak macam ni boleh tak.?
plishhhhhhh!!!!-__-




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...