Thursday, November 3, 2011

bila kami merepek! layankan aje...



Hai korang(^_^)


 
Kadang2 aku dengan en.soldier suka merepek+merapu, tu pun kalau kiteorg tak tahu nak borak apa..yelah dah hari2 kot mesej.. sampai habis semua benda kiteorg dah borak.. kalau boleh kira total kiteorg topup dari 5tahun lepas sampai sekarang.. boleh jugak lah buat duit pendahuluan kereta.. kih kih..


Tiba2 kelmarin aku terbuka cerita pasal anak.. hambek kau!sekali cerita pasal anak.. kelas kau mariaa..haha!siap kena sound dengan en.soldier lagi kawen pun belum dah nak pikir pasal anak.. jauh lagi cik aishah oiii!!!keh keh..


Bukan apa masa tengah melantak sambil dok tengok cerita soffiya yg dekat tv3 tu.. aku nih takde lah layan sangat cerita tu.. sebab tak sempat nak tengok.. balik rumah je dah malam.. tapi en.soldier yg dok layan cerita nih.. kalah aku tau.. hehe!


Dia cakap dia suka Tiz zaqyah.. yg aku pulak suka Izara Aishah.. sebab ada nama aishah jugak tu yg suka tu..tteetttt... hehe!masa nih aku dah start buka cerita pasal anak...ghasak lah.. haha!


Aku : saye suka Izara Aishah.. sebab nama sama ada aishah.. hehe!
Dia  : saye suka Tiz zaqyah.. dia cantik :)
Aku : Nanti nak letak name anak Aishah Soffiya lah...yg perempuan semua letak  name  mummy dia!  (^_^)
Dia  : yg lelaki name apa pulak.?
Aku : yg lelaki letak name depan zul.. macam name daddy dia..
Dia  : nape tak letak name kiteretsu ke, action kamen ke.. sin chan ke.?hehe!
Aku : waklu... nampak sangat awk memang layan cerita kartun..sebab tahu je semua nama kartun..kih kih..
Dia  : *gelak... lambat lagi sayang.. kawen pun belum.. hek hek...

Sila abaikan perbualan kiteorg yg tah hape hape nih..kih kih kih.. jangan terpengaruh pulak.. tapi tak salah kan kalau kite pasang angan2 dulu... hehe!ok kot dari bincang pasal nak anak bape puluh orang.. tu lagi dasattt... kih kih...



okhabis!bai....

 









Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

Nafisah Ruslan said...

plan itu penting.. hehe :)

saya ke 87 :D

echa rahman said...

@Nafisah Ruslan yups..btol tu..hehe..thanx sbb follow..sye ke 534..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...