Friday, November 18, 2011

updatelajulaju




Salam!


Lama tak update belog.. tiba2 jadi rindu pulak dekat uolls.. hehe!gediks.. sekarang nih dekat opis menimbun2 dengan kerja.. fening kepala.. bila kena kerja 6hari seminggu badan pun rasa penat.. so nak mengadap lappy pun malas.. lagipun kepala otak tiba2 jem.. so takde idea nak update belog..



Aku saja update belog hari nih sebab just nak say 'hai' dekat korang.. ceh! macam ade orang nak baca belog kau kan! hehe!..xpela perasan2 macam ada orang baca sudah.. haha! yelah nanti kalau biarkan belog nih bersawang nanti korang ingat macam dah tak berpenguni pulak kan..




Esok kerja lagi, sangat tak syiokkk!ok minggu nih tak jumpa en.soldier.. sentapp...haha!kalau tiap minggu asik jumpa nanti boring pulak kan.?eh...hehe!


okhabis!bai...










Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...