Wednesday, July 13, 2011

Kempunan




Hari ni dah start perlawanan team malaysia dengan team EPL iaitu Arsenal, Liverpool & Chealse.. Malam ni Harimau Malaya akan bermain dengan team Arsenal.. aku nak sangat tengok live dalam stadium. tak kesah lah team mana lawan janji ada team Malaysia..


Tapi hajat ku asyik tak kesampaian.. oh tidakkkk... petang ni my sis & en. husben dia turun stadium tengok Arsenal main.. sebab dorang peminat Arsenal.. saya sangat jeles dengan anda sebab dapat pergi stadium.. saya nk pergi jugak.. tapi en. soldier asyik melarang.. sebab dia tak suka sangat suasana stadium yg kecoh.. tapi aku suka sebab happening ok.!


Nampaknya kami tidak sependapat di situ.. Bukan apa dia tak suka bawak perempuan pergi stadium sebab risau apa-apa jadi.. yelah kita tak boleh nak agak peminat dalam stadium yg ramai tu.. macam-macam boleh jadi.. tak apa lah demi keselamatan..


So malam ni stanby depan tb jelah tengok game Harimau Malaya vs Arsenal..

sekian,

EchaRahman T___T


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...