Monday, December 27, 2010

i really miss you dear!!!


awak saya rindu awak,
awak dengar tak ni,
kenape lah kite susah sgt nak jumpe,
kan best kalau kite boleh jumpe mcm couple lain,
tak pe lah dah mmg mcm ni takdir kite kot,
saya harap awak baik je kat sana,
and saya harap kite boleh lalui hari2 yg mendatang dgn sabar,
kite kene kuat kan wak,
walaupon kdg2 saya byk songeh,
tapi awak tetap sabar dgn saya,
thanx sygs,
perjalanan hidup kite panjang lagi wak,
saya harap kite boleh bertahan 3thn lagi,
utk hidup bersame,
insyaallah,


iloveyoudear
goodnight
echarahman,


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...