Sunday, December 5, 2010

dating and rose


Tadi baru kuar berdating with my sygs..biasa la juz jalan2 && makan2 je..
xsempat nak pegi mane2..
sampai nak tengok movie pon xjadi..sbb dia xdapat nak kuar lame2..frustnye..
bese la bercinta dgn 'soldier' ni mmg memerlukan kesabaran && pengorbanan yg tinggi..
dia dah macam mr.cinderella pulak...mlm je dah kelam kabut nak kene balik...
nasib baik tadi dia sempat balik kem..neway thanx awk sbb bwk saye jalan2 && thanx utk jambangan rose 2...so sweet...
xsangke tercapai jugak nak tgk awk bagi saye rose && xsangke pulak soldier sorg ni romantik jugak..ingatkan ganas la sgt...rupenye dalam hati ade taman...
im suprise for that rose...








dia bagi suprise ni mase dalam kereta.
kalau dia bagi depan org ramai for sure la saya segan kan.
thanks dear.!!!





p/s to my sygs: yg lain kali bagi la lg...tp make sure lebih byk && lebih besar dr yg ni.















Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...