Tuesday, December 13, 2011

menghitung hari nak kawen(^_^")




Salam



Sekarang kan musim orang kawen dan jugak musim orang bertunang kan.?banyak lah pulak dapat kad jemputan, tiap2 minggu jugak lah dapat makan free. hehe!so tak payah nak masak kan.?(tapi yg penting kau masak ke.?)hehe!


Dekat opis aku je ada 2orang akak yg nak kawen pada tarikh yg sama, nasib baik tak jaoh tempatnya. sebelah menyebelah je kot. seremban & melaka.. tapi dari kl kira jaoh la jugak kan.. hehe!ke aku yg tak penah travel jejaoh.. ah ghasak lah.. haha!


So dorang tengah menghitung hari, tinggal lagi 2hari je kot bergelar bujang, lepas tu jadi puan lah (^_^). aku pun tengah menghitung hari jugak nih.. eh.. halamak terlepas pulak.. mungkin salah cerita kot. haha!dorang yg nak kawen aku pulak eksaited lebih. hehe!


Aku ajak en.soldier pergi kenduri kawen tu, lagipun tak penah travel jejaoh & berdua-duaan dengan dia. tapi jawapan yg aku dapat menghampakan.. tak payah lah nak berangan dengar dorang cakap "ok jom sayang"!. biasa dengar jawapan ghini je 'tak sure lah sayang' or 'b tak boleh janji, sebab kena standby'.. ok jawapan sebegitu dah biasa bagi kami military parner.. tapi nak sedapkan hati buat2 lah.. 'ok takpelah saya faham' (mata keatas). hehe!


So aku tumpang dengan akak opis aku yg lain ler nampaknya. nasib baik dia tak kesah. boleh lah makan kenduri sampai muntah!yg paling syoknya dapat jenjalan dekat melake.. jadi orang melake leee kiteee.. haha!.kesian aku melake pun tak penah pegi (T__T)


Ehem..ehem..kenduri aku bila lagi agaknya yer.. korang nak datang tak nanti.. haha!


okhabis!bai..










Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

dear yayah said...

ha, cpt2 la kwin.. all da best

echa rahman said...

@dear yayah hehe..neway thanx..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...