Friday, February 1, 2013

Its February!!!!!!



Salam korang,

Harini 1st Februari kan.?okay I iz nervous.. haha <----- ini gedik

Tinggal lagi 30 ++ je nak sampai ke tarikh kahwin aku, so persiapan setakat ni Alhamdulillah, BUT ada sumthing yg jadi disaat2 akhir ni, tapi malas nak cerita, lagi bertambah kecewa aku nanti, so abaikan je lah.. eh boleh pulak abaikan, padahal dah nak dekat kahwin kot..yang penting majlis berjalan macam biasa.

Perkara biasa lah kalau apa yg kita rancang tak menjadi, sebab kita hanya mampu merancang, yang menentukan hanyalah Dia, sekarang ni aku cuma redha je.

Nasib baik lah ada tunang yg memahami & selalu support aku, kalau aku serabot je dia lah yg cool kan aku, penyabar betei WALAUPUN kan.. hahaha..(okay awak saya puji awak ni, heharap awak baca) hakhakhak..

oklah nak caw dulu, korang tolong doakan majlis aku berjalan lancar yer, dan doakan kebahagiaan aku & bakal suami..


tata,







Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...